Tgrt Haber

Çikolata çalan çocuğu depoya kapattılar, sosyal medya ayağa kaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 13:04 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 13:32
Çikolata çalan çocuğu depoya kapattılar, sosyal medya ayağa kaldı

Hakkari'de zincir marketlerden birinde yaşanan olay sosyal medyada büyük tepki çekti. iddiaya göre; bir çocuk, çikolata çaldığı için market deposuna kilitlendi ve 2 saat boyunca da burada tutuldu.

Hakkari​ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Muharrem Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; kent merkezinde bulunan zincir marketlerin birinde, bir çocuğun "çikolata yüzünden market deposuna kilitlendiği” iddiasında bulundu.

Duruma tepki gösteren Tekin, çocuğun depodaki halini ve masanın üstünde çaldığı iddia edilen 2 adet çikolatanın göründüğü fotoğrafı paylaştı.

"BU UTANÇ DAVRANIŞIN FARKINA VARMAZLAR"

Başkan Tekin sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu paylaşımı yaptı:

“Hakkari’de 3 harfli zincir marketlerden biri bu çocuğu bir çikolata için 2 saat boyunca depoya kapatmış. Sonra babasına haber veriyorlar. Babası markete gelince çocuğunun depoya kapatıldığını görüyor. Sizin o milyon dolarlarınızı o çocuğun tek bir tırnağına kurban ederiz. Bu zincir marketin yetkilileri babadan ve bu çocuktan özür dileyip, yaptıkları bu utanç davranışın farkına varmazlarsa, ismini açıklar, oradan alışveriş yapılmaması yönünde protesto kampanyaları başlatacağız.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali 3 Aralık 2023 16:30

Adı üstünde çocuk canı çekmiş bir çikolata için depoya kapatılması utanç verici yazıklar olsun size o kazancınız helal değildir. Benimde bazen başıma geliyor alış verişe gittiğim marketlerde bazen parası olmayan bir çocuğun bir cips alır parası yetmez onun gönlü güzeldir temizdir adı üstünde çocuk onun aldığı her ne olursa olsun parasını ödemek biz büyükler için hiç bir zaman kayıp değildir mükafatını ALLAH her daim nasip eder. Bir çikolata nedir ki bir gitsin iki gitsin oda işinizin zekatın eksikliğinden gelir verin ki RABBİM her daim bereketinize bereket katsın. Bir iki tane çikolata ile zenginlik ALLAH'TAN gelir. Kısarsanız dahada kısar RABBİM. Ben verdimde ALLAH vermedi deyipte günaha girenlerden olmayın. ONUN mükafatı büyüktür kimsenin aklı ermez yetmez. Bu utancınız kaç kişiye ulaştı. ALLAH dilediğini rezilde eder vezir de eder.

Meftun 3 Aralık 2023 14:12

Hırsızın hiç mi suçu yok.

Sonraki Haber Yükleniyor...