Tgrt Haber

Çınaraltı'nda Ümit Özdağ gerginliği! Partililer, müşterilerle tartıştı

12 Nisan 2023 09:47 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 10:53

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ve beraberindeki grup, İstanbul'daki Tarihi Çınaraltı'na alınmadıklarını iddia etti. İşletme ise sosyal medyadan Özdağ ve beraberindekilerin mekana giriş görüntülerini yayınlayarak karşı tarafı suçladı. Gerilimli anlar kameralara yansıdı. 

Zafer Partisi​ Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki kalabalık bir grup, İstanbul'un Çengelköy semtinde bulunan Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesi'ndevatandaşlarla tartışma​ yaşadı. Olay sonrası partililer ve işletme sahibi karşılıklı olarak birbirini suçlarken yaşananlar kamera görüntülerine yansıdı.

Akşam saatlerinde meydana gelen olay, sosyal medyaya düşen tartışma anına ilişkin görüntülerin ardından gündeme taşındı. Zafer Partililer videonun altına yaptıkları yorumlarda, söz konusu işletmeye hiçbir gerekçe gösterilmeden alınmadıklarını öne sürdü. Bu iddianın ardından Tarihi Çınaraltı işletmesinden sosyal medya hesaplarından güvenlik kamera kayıtlarının bulunduğu videolu bir açıklama geldi.

"ÖZDAĞ ELLERİ SIKILARAK KARŞILANDI"

Açıklamada, Zafer Partililerin çay bahçesine  alınmadığı iddiası reddedilirken, "zorlamacı bir tavırla kafeye girmeye çalışan partililerin kendilerinden rahatsız olan müşterilerle tartışma yaşadığı" öne sürüldü.

Açıklamada Özdağ beraberindekilerin mekan sahibi tarafından elleri sıkılarak nezaketle karşılandığı belirtilerek, "Müşterilerimizle iletişim kurmak isteyen Sayın Ümit Özdağ’a, daha önceki seçim dönemlerinde diğer siyasi parti temsilcilerinden de rica ettiğimiz gibi insanların rahatsız olmayacağı şekilde küçük bir grupla propagandalarını yapmaya imkan verildiği halde kalabalık kitle agresif ve zorlamacı bir tavırla içeriye girmeye çalışmış, durumdan rahatsız olan müşterilerimizin bir kısmıyla tartışmaya girerek huzursuzluk çıkarmışlardır" denildi.

https://twitter.com/tarihicinaralti/status/1645894638199242753

PROVOKASYON SUÇLAMASI

Partili gruba yönelik suçlayıcı ifadelerle devam eden açıklama, "Tüm İstanbulluların yakından tanıdığı işletmemiz birilerinin siyasi amaçlı şovlarla provokasyonuna maruz kalmıştır. Sayın Ümit Özdağ ve çevresindeki Zafer Partili şahısların, işletmemizin ticari imajına zarar veren, Türk örf ve âdetlerine uygun olmayan bu davranışlarını esefle kınıyoruz" sözleriyle son buldu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...