Tgrt Haber

Çocuğunun veli toplantısına gitti, okulda unutuldu!

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Ekim 2024 20:47 - Güncelleme : 20 Ekim 2024 23:42

Mersin'de çocuğunun veli toplantısına giden bir veli, görüşme sonrası lavaboya gidince toplantıyı bitiren yetkililer okulu kilitleyip çıktı. Okulda kilitli kalan velinin yardımına itfaiye koştu. O anlar itfaiye kamerasına yansıdı.

Mersin​'in Toroslar​ ilçesindeki Çağdaşkent Anadolu Lisesi'nde veli toplantısına katılan bir baba okulda mahsur kaldı. Veliler ve okul görevlileri binayı kilitleyip gidince babanın yardımına itfaiye​ koştu.

Okulda düzenlenen veli toplantısına giden S.T, toplantının son bölümünde lavaboya gitti. Toplantının sona ermesinin ardından veliler ve okul görevlileri binadan ayrıldı. Bir süre sonra lavabodan çıkan S.T, okulda kimsenin bulunmadığını ve kapıların kilitli olduğunu fark etti.
Dışarı çıkamayan S.T, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

Çocuğunun veli toplantısına gitti okulda unutuldu - 1. Resim

YARDIMINA İTFAİYE KOŞTU

İtfaiye ekipleri, bir süre sonra yanlarına gelen okul görevlilerinden aldıkları anahtarla kapıyı açıp S.T'nin dışarıya çıkmasını sağladı. Okula giren itfaiye ekipleri, yaptıkları kontrolde içeride başkasının olmadığını belirledikten sonra ayrıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe20 Ekim 2024 20:51

Bu nasıl bi durum aq, biraz mantık lazım böyle şeylerde

Sonraki Haber Yükleniyor...