Tgrt Haber

Çocuk parkında dehşet! Cesedi asılı halde bulundu 

30 Aralık 2022 00:17 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 00:24
Çocuk parkında dehşet! Cesedi asılı halde bulundu 

Manisa'de bir kişi, kendisini çocuk parkında bulunan kaydırak demirlerine asarak intihar etti. 65 yaşındaki Ö.M arkasında eşini ve 4 çocuğunu bıraktı. 

Manisa​'nın Turgutlu​ ilçesinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, parkta korkunç manzarayla karşılaştı.

GÖRENLER ŞOKA UĞRADI 

Şehit Hakan Uykan Çocuk Parkı'nda bir kişinin kendini kaydırak demirine asarak intihar​ ettiğini gören vatandaşlar, durumu emniyet ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler evli ve 4 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Ö.M.'nin (65) kendisini kaydırak demirlerine asarak intihar ettiğini tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ö.M.'nin cenazesi önce Turgutlu Devlet Hastanesi morguna ardından da İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...