Tgrt Haber

Çanakkale'de çocuklarını parka götüren kadın ensesinden vurularak öldürüldü

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: AjansÇanakkale
27 Ekim 2022 15:16 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 15:48
Çanakkale'de çocuklarını parka götüren kadın ensesinden vurularak öldürüldü

Çanakkale'de 7 ve 12 yaşlarında iki çocuğunu parka götüren anne, kimliği belirsiz bir kişi  tarafından ensesinden vurularak öldürüldü.

Kadın cinayetleri​ ülkede kara bir tablo halinde, katledilen kadın bilançosu ise oldukça ağır... Akıllara durgunluk veren olay, bu kez Çanakkale​'de yaşandı. 2 çocuğunu parka götüren anne,kimliği belirsiz bir kişi tarafından ensesinden vurularak katledildi.

ARKASINDAN GELEREK ATEŞ ETTİ

Vahşet, Barbaros Mahalle bulunan Barbaros Parkı’nda meydana geldi. Çocuklarını parka götüren 36 yaşındaki İpek K., arkadaşlarıyla bankta oturarak sohbet ediyordu. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi arkadan gelerek kadının ensesine silahla ateş etti.

Olayın şokunu atlatan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Talihsiz kadının cansız bedeni, Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

7 ve 12 yaşlarında iki çocuğu olan İpek K.’nin katil zanlısının yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Bölgedeki güvenlik ve mobesse kameraları ise inceleme altına alındı.

Kaynak: AjansÇanakkale
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...