Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı bugün nerede? 28 Şubat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programı

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 07:26 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 07:30
Cumhurbaşkanı bugün nerede? 28 Şubat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programı

Cumhurbaşkanı bugün nerede? 28 Şubat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programı nasıl? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya'da partisinin düzenleyeceği mitingde halka seslenecek. 28 Şubat Kütahya mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede? İşte Cumhurbaşkanı'nın bugünkü programı ve miting detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Kütahya​'da partisinin düzenleyeceği mitingde halka seslenecek. İşte Cumhurbaşkanı'nın bugünkü programı ve miting​ detayları...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN NEREDE?

CUMHURBAŞKANI VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN​, bugün partisinin Kütahya mitinginde halka hitap edecek. Erdoğan'ın Kütahya mitingi, saat 14.00'te gerçekleşecek. Mitingde Cumhurbaşkanı'nın ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı bugün nerede? 28 Şubat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programı - 1. Resim

28 ŞUBAT KÜTAHYA MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya mitingi, partisinin Cumhuriyet Meydanı​'nda düzenlenecek. Mitingin saat 14.00'te başlaması planlanıyor. Erdoğan'ın, Kütahya halkına sesleneceği mitingde, ülke genelinde ve bölgesel konularda önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...