Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkor kardeşleri barıştırdı: Yıllar süren küslük son buldu 

21 Aralık 2022 23:12 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 08:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu ikiz Ömür ve Yunus Emre Akkor kardeşleri barıştırdı. Henüz çocukluk yaşlarında birbirinden ayrılan kardeşler, yıllar süren küslüğü bitirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.

Gastronomi​ alanında Türkiye'nin en önemli şeflerinden Ömür Akkor ve Emre Akkor'un ödüle layık görüldüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin lezzet haritasını çıkaran Ömür ve Emre Akkor kardeşlerini tebrik ediyor, ellerine ve emeklerine sağlık diliyoruz" dedi. 

"BURADA BİR NİKAH KIYMAMIZ LAZIM"

Akkor kardeşleri ödül vermek için sahneye çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki kardeşi barıştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi benim burada bir nikah kıymam lazım. Akkor kardeşleri birbiriyle nikahlıyorum Sarılın bakalım. Artık dargınlık yok tamam mı? Söz tamam mı? Bundan sonra biriz, beraberiz, iriyiz, kardeşiz ve hep birlikte Türkiye'yiz." ifadelerini kullandı.

10 YAŞINDAN BERİ AYRILAR 

Şef Ömür Akkor, geçtiğimiz sene gzt'ye verdiği röportajda, ikizi ile yıllardır ayrı yaşadıklarını belirtirken, "Bu son 5 yılın, 10 yılın konusu değil yani. İşte çocukken bir aradaydık, sonra böyle 10 yaşından sonra ayrı evlerde yaşadık zaten. Böyle yani hani çok bir arada olmamız için de bir sebep olmadı" demişti.   

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...