Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrenci evinde iftar yaptı

08 Nisan 2022 21:22 - Güncelleme : 08 Nisan 2022 23:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrenci evinde iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşamki iftarını Beşiktaş'ta yaptı. Üniversiteli öğrencilerin evine misafir olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, orucunu gençlerle beraber açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun Ramazan takviminde hakla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor. Daha önce Üsküdar'da bir ailenin evine konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu defa öğrencilerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar için Beşiktaş'taki bir öğrenci evine misafir oldu. Evdeki 7 üniversite öğrencisiyle beraber orucunu açan Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrenci evinde iftar yaptı

4 GÜN ÖNCE DE HALKIN SOFRASINDAYDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 gün önce de iftarını eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ümraniye ilçesinde oturan Kılıçaslan ailenin evinde yapmıştı. Erdoğan çifti, ziyaret ettikleri 3 çocuklu aileyle yemek öncesi sohbet etmiş, daha sofra sofraya geçip iftar yapmıştı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...