Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BM manipülasyonu! Konuşmasını cımbızladılar

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2023 07:19 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 07:43
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BM manipülasyonu! Konuşmasını cımbızladılar

İletişim Başkanlığı, bazı sosyal medya hesaplarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'deki bir konuşmasının kesilip bağlamından koparıldığını duyurdu. Açıklamada konuşmanın tam metnine yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın Birleşmiş Milletler​'in (BM) 78. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın sosyal medyadaki bazı hesaplar tarafından manipüle edildiğini duyurdu.

"GÖRÜNTÜLER KESİLİP BAĞLAMINDAN KOPARILDI"

Merkezden yapılan açıklamada konuşmaya ait görüntülerin kesilip bağlamından koparıldığının belirlendiğini ifade edildi. Açıklamada "Konuşmanın, 'Coğrafyasıyla ve demografisiyle dünyadaki tüm kökenleri, inançları, kültürleri temsil yeteneğine sahip bir küresel yönetim mimarisi inşa etmeliyiz.' bölümü alınarak manipülasyon yapılmaktadır. Cumhurbaşkanı'mızın çağrısı, BM​ gibi kuruluşların daha kapsayıcı olmasıyla ilgilidir." ifadesine yer verildi.

https://twitter.com/dmmiletisim/status/1724078449940136130

İLGİLİ BÖLÜMÜN TAM METNİ YAYIMLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilgili konuşması kesintisiz olarak paylaşılarak, "Cumhurbaşkanı'mız hitabında, 'Birleşmiş Milletler'in öncülüğünde dünyanın güvenliğini, huzurunu, refahını sağlamakla görevli kurumları hızla yeniden yapılandırmalıyız. Coğrafyasıyla ve demografisiyle dünyadaki tüm kökenleri, inançları, kültürleri temsil yeteneğine sahip bir küresel yönetim mimarisi inşa etmeliyiz. Netice olarak tüm kalbimizle bir kez daha diyoruz ki, dünya 5'ten büyüktür, daha adil bir dünya mümkündür' ifadelerini kullanmıştır" denildi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...