Tgrt Haber

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama müjdesi! Başvuru yapan herkesin ataması yapıldı

27 Nisan 2023 11:37 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 13:07
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama müjdesi! Başvuru yapan herkesin ataması yapıldı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yapılan engelli öğretmen atamasında başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500'e giremeyen tüm adayların atamasının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Kamuda atamaların ardı arkası kesilmiyor. Bakanlıkların birçoğu önümüzdeki günlerde yapılacak olan atamalar​ ve eleman alımlarına yönelik ilan ve duyuruları peş peşe açıklarken geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Milli Eğitim Bakanlığı​ Şura Salonu’nda 3 bin 500 engelli öğretmen ataması gerçekleştirdi. Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını söyleyen Erdoğan ayrıca  öğretmenler üzerindeki yüklerin hafifletilmesi adına da çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Geçirdiği rahatsızlık sonrası dinlendiği ifade edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya üzerinden müjde verdi. Engelli öğretmen atamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan 3 bin 500’e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdiklerini duyurdu.

BAŞVURU YAPAN HERKES ATANDI

Erdoğan sosyal medyadaki yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

25 Nisan’da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500’e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1651504050121109505

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Erkan Bulut 27 Nisan 2023 12:02

Ücretli öğretmenlere kadro bekliyoruz umudumuz bitti başkanım

Sonraki Haber Yükleniyor...