Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörle mücadele mesajı: Türkiye'ye uzanan elleri kıracağız

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 20:22 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 21:14
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörle mücadele mesajı: Türkiye'ye uzanan elleri kıracağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'nden önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 15 Temmuz'un tarihin en büyük ihanetlerinden biri olduğuna değinen Erdoğan, "Karanlık bir geceyi milletimizin direnişi sayesinde kardan daha beyaz bir sabaha çevirdik. Üzerinden 7 değil 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağız. Şehitlerimizin aziz hatırlarına daima sahip çıkacağız. 15 Temmuz'a kontrollü darbe iftirası atanları milletimize havale ediyorum. Sizler kahvenizi yudumlarken ülkenin evlatları mücadele verdi. Türkiye'ye uzanan kirli elleri kırmakta kararlıyız. Terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Ankara Gölbaşı Polis​ Akademisi'nde Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Türkiye'ye uzanan kirli elleri kırmakta kararlıyız. Terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracağız. Türkiye​'nin terör belasından kurtulması hayati derecede önemlidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tüm hocalarınıza amirlerinize ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Sizi yetiştiren ailelerinize şükranlarımı sunuyorum. Bugün öğrencilerimizi akademide mezun etmenin sevincini yaşıyoruz.

Bizim bir prensibimiz var. Biz ülkemizde eğitim gören hiçbir öğrenciye yabancı gözüyle bakmadık, bakmıyoruz. Tüm uluslararası öğrecileri misafir olarak görüyoruz. Mezun olan misafir öğrencilerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Bugün bünyesine katılan 2 bin 89 memurumuzla birlikte emniyet teşkilatımız daha da güçlenecektir.

Sizler ifa ettiğiniz ve edeceğiniz görevlerle toplumsal barışın teminatısınız.Terör örgütlerine karşı verdiğimiz başarılı mücadelenin baş aktörlerinden biri emniyet teşkilatıdır.

6 Şubat depremlerinden sonra acil ihtiyaç duyulan her konuda polislerimiz aktif rol üstlendi. Tüm güvenlik güçlerimizi depremzedelerimize yardım için adeta seferber oldu.

15 TEMMUZ'DAN BUGÜNE FETÖ İLE MÜCADELE

Tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri 15 Temmuz'dur. Karanlık bir geceyi milletimizin direnişi sayesinde kardan daha beyaz bir sabaha çevirdik. Üzerinden 7 değil 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağız. Şehitlerimizin aziz hatırlarına daima sahip çıkacağız. 15 Temmuz'a kontrollü darbe iftirası atanları milletimize havale ediyorum. Sizler kahvenizi yudumlarken ülkenin evlatları mücadele verdi.

"TÜRKİYE'YE UZANAN KİRLİ ELLERİ KIRMAKTA KARARLIYIZ"

Türkiye'ye uzanan kirli elleri kırmakta kararlıyız. Terör örgütlerini tehdit unsuru olmaktan çıkaracağız. Türkiye'nin terör belasından kurtulması hayati derecede önemlidir.

Ekonomiden demokrasiye, dış politikadan milli birlik ve bütünlüğümüze yönelik girişimleri akamete uğratmamız, terör belasını tamamen defetmemize bağlıdır.

DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE

Özellikle seçim döneminde istismar edilen göçmen meselesinin çözüme kavuşturulmasının yolu, terör örgütleriyle başarılı mücadeleden geçmektedir. Sığınmacılara karşı vicdani duruşumuzu hiçbir faşizm yanlısı değiştiremez. Sığınmacılara yönelik nefret söylemi bize yakışmaz.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Berrin Demirtaş 26 Temmuz 2023 20:54

Rabbim yollarını açık etsin iyilerle beraber eylesin Hizmetlerini hayırlı mübarek eylesin

Sonraki Haber Yükleniyor...