Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim patlamasına ilişkin açıklama: Terör kokusu var

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
13 Kasım 2022 18:14 - Güncelleme : 13 Kasım 2022 21:15

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim'de 6 can kaybının yaşandığı ve 81 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Patlamaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burada bir terör kokusu var. Şu an bir kadının bu işte rol oynadığı konusunda ilk tespitler var" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya​'ya hareketi öncesi düzenlediği basın toplantısı düzenledi. Beyoğlu Taksim​'de yaşanan korkunç patlamaya ilişkin bilgilendirmelerde bulunan can kaybını da açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Taksim'deki patlamaya ilişkin, "Devletimizin ilgili birimleri bu kalleş saldırının faillerini ve arkasındaki mahfilleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bugün saat 16.20'de İstiklal Caddesinde meydana gelen bombalı saldırıda vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Türkiye'yi ve Türk milletini terörle teslim alma çabaları, dün olduğu gibi bugün ve yarın da hedefine ulaşamayacaktır.

Kalleş saldırının faillerini yakalamak için çalışmalar sürüyor.

CAN KAYBI 6'YA YÜKSELDİ

6 vefat eden vatandaşımız, 53 yaralı vatandaşımız var. Valimizden bizzat aldığım rakamdır.

Şu an itibariyle ilk incelemelerde kesin olarak bu terördür dersek belki yanlış olur ama ilk valimin bize aktardığı bilgi burada bir terör kokusu var. Şu an bir kadının bu işte rol oynadığı konusunda ilk tespitler var. Çalışmalar sonunda nihai kararı vereceğiz."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Metin ateş13 Kasım 2022 22:57

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailerine sabır versin inşallah yaralı Allah şifa versin inşallah

Dızcı Ziya13 Kasım 2022 21:38

Lan gardaşım bari internet açın yaa

Sonraki Haber Yükleniyor...