Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ameliyat olacağı iddialarına cevap geldi

09 Haziran 2023 22:15 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 22:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ameliyat olacağı iddialarına cevap geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ameliyat olacağı yönündeki iddialar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.

Gazeteci Can Ataklı Cumhurbaşkanı​ Erdoğan'ın ameliyat​ olacağını ve göreve devam edip etmeyeceğine henüz karar vermediğini öne sürdü.

"YENİ BİR AMELİYATA HAZIRLANIYOR"

Ataklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Erdoğan yeni bir ameliyata hazırlanıyor. Doktorları en kısa zamanda bir operasyon yapılması gerektiğini söylediler Ameliyattan sonra Erdoğan'ın göreve devam edip etmemeye kendisinin karar vereceğini öğrendim" ifadelerini kullandı.

İDDİALAR YALANLANDI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ameliyat olacağına ilişkin ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan​'ın sağlık durumuyla ilgili ortaya atılan iddialar kesinlikle doğru değildir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz." 

https://twitter.com/dmmiletisim/status/1667226517510692869

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...