Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: AA, TGRT Haber
15 Temmuz 2023 15:01 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 15:10
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Külliye'deki 15 Temmuz Anıtı'na çelenk bıraktı, dua etti. Yılmaz, sosyal medya hesabından da 15 Temmuz mesajı yayınladı.

15 Temmuz​ hain darbe girişimi 7'nci yıl dönümünde. Bir yandan şehitler​ anılırken bir yandan da demokrasi​ direnişininin ve millet iradesinin korunması kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anma töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Külliye'de 15 Temmuz Anıtı'na şehit yakınları ve gazilerle birlikte çelenk bıraktı, dua etti.

Cevdet Yılmaz çelenk bıraktı

Yılmaz, daha sonra anıt önünde şehit yakınları ve gazilerle fotoğraf çektirip, sohbet etti.

Öte yandan Yılmaz, sosyal medya hesabından da 15 Temmuz'a ilişkin paylaşımda bulundu. Yılmaz mesajında şu ifadeleri kullandı; 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 7 yıl geçti. Ne vatanımıza kasteden hainleri ne de canları pahasına ülkemize sahip çıkan kahramanlarımızı unutmadık. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum.

https://twitter.com/_cevdetyilmaz/status/1680165469897072640

Kaynak: AA, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...