Tgrt Haber

D-100'de 4 aracın karıştığı feci kaza! 1 ölü 3 yaralı

15 Nisan 2023 02:16 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 07:36

Ankara istikametinde D-100 karayolu Bahçelievler mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

 D-100 karayolu Bahçelievler​ mevkii Ankara​ istikametinde gece 03.00 sıralarında gerçekleşen kazada bir otomobil​ karayolu üzerinde makas atarken diğer iki otomobilin kaza​ yapmasına sebebiyet verdi. 

Kaza yapan otomobillerden biri emniyet şeridinde bulunan yol yardım aracına arkadan çarparken yol yardım aracı durduğu yerde arkadan çarpmanın etkisiyle önündeki çekiciye çarptı. Diğer otomobil ise bariyerlere vurarak ters döndü.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Emniyet ekipleri otoyolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralıların ilk müdahalesini yaptı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Suat Kaya hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Kaza nedeniyle D-100 karayolu​ Bahçelievler mevkiinde trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...