Tgrt Haber

Defalarca başarısız oldu, asla pes etmedi: 73 yaşındaki adam sonunda ehliyetini aldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2023 15:35 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 15:46

Bursa'da yaşayan 73 yaşındaki bir adam, defalarca başarısız olmasına rağmen pes etmedi ve ehliyetini 30'uncu denemesinde almayı başardı. Yaşlı adam gösterdiği azimle gençlere taş çıkardı.

Bursa​'da yaşayan 73 yaşındaki Sebahattin Bozbulut, ilk arabasını 2018 yılında aldı ancak ehliyeti yoktu. Aracını bir süre öyle kullandı ardından da polis ekipleri tarafından yakalanınca cezadan kaçamadı. 

Ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza alan adam, bir sürücü kursuna başvurmaya karar verdi. 2018 yılında başvurduğu kursta 16 kez, 2023 yılında kaydolduğu kursta da 12 kez başarısız oldu.

Defalarca başarısız olmasına rağmen vazgeçmeyen Sebahattin amca, 8. dosyasının ikinci hakkında sınavı geçerek ehliyetini 30. denemesinde almayı başardı. Kurs sahibi Tahir Bulut da, Bozbulut’un başarısının tüm gençlere örnek olması gerektiğini söyledi.

"ASLA BAŞARMAKTAN VAZGEÇMEMELİLER"

Bozbulut, ehliyetine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek gençlere şu tavsiyelerde bulundu;

"Ben elimden geleni yaptım. Hocalarımın dediklerini uyguladım. Ehliyetimi aldım. Gençlere tavsiyem, asla başarmaktan vazgeçmemeliler. 2018’den bu yana ilk sürücü kursun 4 tane, ikinci sürücü kursunda ise 3 tane dosyayı yakarak sürücü kurslarında başarısız oldum. Ancak bu kursa başladıktan sonra nihayet ehliyetimi aldım. Üç sene önce ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı bir defa 2 bin TL’lik bir trafik cezası aldım. Pes etmedim, ehliyetimi alana kadar devam ettim”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...