Tgrt Haber

Dehşete düşüren görüntüler! Bina yaşlı adamın üzerine çöktü: O anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2024 16:39 - Güncelleme : 27 Eylül 2024 16:40
Dehşete düşüren görüntüler! Bina yaşlı adamın üzerine çöktü: O anlar kamerada

Artvin’de yanında bulunan inşaat nedeniyle tek katlı bina yıkıldı. Bağırışları ve uyarıları duymayan 91 yaşındaki adam, bakkala girince bina üzerine çöktü. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Artvin​'in Kemalpaşa​ ilçesinde; yan tarafta yapılan konut inşaatının temel kazısı sırasında yan tarafta bulunan tek binada çökme yaşandı.

Tehlikeyi fark eden bakkal​ sahibi, hemen dışarı çıkarak güvenli bir yerde beklemeye başladı. Bu esnada bağırışları ve uyarıları duymayan 91 yaşındaki Ziya Tatar isimli bir yaşlı adam bakkala girmeye çalıştı.

Dehşete düşüren görüntüler! Bina yaşlı adamın üzerine çöktü: O anlar kamerada - 1. Resim

Çevredeki insanların uyarılarını dikkate almadığı için, 'Paşalı Tatar' lakaplı bir vatandaş hızla koşarak yaşlı adamı dışarı çıkarmaya çalıştı, ancak bakkalın bulunduğu tek katlı bina çöktü.

Dehşete düşüren görüntüler! Bina yaşlı adamın üzerine çöktü: O anlar kamerada - 2. Resim

YAŞLI ADAM HAFİF SIYRIKLARLA KURTULDU

Paşalı Tatar saniyelerle kurtulurken, 91 yaşındaki Ziya Tatar çöken bakkalın altında kaldı. Şans eseri, yaşlı adam olayı hafif sıyrıklarla atlatırken, o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan27 Eylül 2024 16:49

Ne yazık ki böyle bir şey yaşandı ya insan sağlığına dikkat etmek hepimizin görevi.

Sonraki Haber Yükleniyor...