Tgrt Haber

Kaldırımda oluşan obruk kadını yuttu: 8 günlük kurtarma çalışmaları sonuç vermeden üstü kapatılıyor

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı
01 Eylül 2024 13:21 - Güncelleme : 01 Eylül 2024 16:01

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da kaldırımın çökmesiyle oluşan 8 metrelik obruğa düşerek kayıplara karışan kadın için umutlar tükendi. Kadını aramak için yürütülen 8 günlük çalışma ise 'riskli ve tehlikeli' olduğu gerekçesiyle sonlandırıldı. 

Malezya​'nın başkenti Kuala Lumpur​'da 23 Ağustos günü meydana gelen kaldırım çökmesi sırasında bir kadın​ 8 metrelik obruğa düştü. Kadını arama ve kurtarma çalışmaları 8 gün boyunca aralıklarla devam etti. Zaman zaman olumsuz hava koşulları çalışmaları zora soktu. 110 arama kurtarma personeli, kaldırımda oluşan obruğa düşen kadın için seferber oldu. Fakat bir sonuç alınamadı.

Kaldırım bir anda çöktü: Kadın 8 metrelik obrukta kayboldu - 1. Resim


8 GÜNLÜK ARAMA ÇALIŞMALARI SONLANDIRILDI

Arama ekibinden Mohammad, artık çalışmalarda sona gelindiğini, umutların tükendiğini ve çalışmaların devam etmesinin çok riskli ve tehlikeli olduğunu ifade etti.

Kaldırımda oluşan obruk kadını yuttu: 8 günlük kurtarma çalışmaları sonuç vermeden üstü kapatılıyor - 2. Resim

Kadın, kaldırımın çökmesiyle oluşan obrukta 8 gün boyunca aranmasına rağmen bulunamadı ve çalışmalar sonlandırıldı.

Kaldırım bir anda çöktü: Kadın 8 metrelik obrukta kayboldu - 2. Resim


PERSONEL İÇİN RİSKLİ VE TEHLİKELİ

Hükümet yetkilisi Zaliha Mustafa da konuya ilişkin açıklamasında, "Çalışmaların durdurulmasının nedenleri arasında kurtarma personelinin güvenliği ve sağlığını alakadar eden çeşitli faktörler bulunmakta" ifadesini kullandı.

Kaldırım bir anda çöktü: Kadın 8 metrelik obrukta kayboldu - 3. Resim


MALEZYA'DA NE OLMUŞTU?

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da birçok kişinin yürüdüğü kaldırımda 8 metrelik derin bir obruk​ açılmıştı. Bir anda çöken kaldırımın üzerinde yürüyen bir kadın açılan obrukta kaybolmuştu. O esnada obruğun hemen kenarında duran bir erkek ise tutunarak, obruğa düşmekten son anda kurtulmuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...