Tgrt Haber

Denetime yakalanan taksici trafik polislerine tepki gösterdi: Ceza yersem arabayı yakarım

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Kasım 2023 17:16 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 17:33
Denetime yakalanan taksici trafik polislerine tepki gösterdi: Ceza yersem arabayı yakarım

İstanbul Kadıköy'de trafik denetimi yapıldı. Dronlu denetimde, yaya geçinde yayalara yol vermeyenlere ceza kesildi. Sürücülerden biri, ceza yazan polisleri, aracını yakmakla tehdit etti.

Kadıköy’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü​ ve sivil trafik polisleri tarafından drondestekli yapılan denetimde, yaya geçidinde yayalara yol vermeyen sürücülere ceza kesildi. Denetim sırasında yaya geçidinde yol vermediği tespit edilen ticari taksi sürücüsü polise, “Ceza yersem bu aracı burada yakarım” diyerek isyan etti. Cezai işlem uygulanan başka bir motosiklet sürücüsü ise, “Devletin bundan haberi yok” diyerek tepki gösterdi.

“BÖYLE BİR CEZA YEMEDİM”

Ceza yiyeceği esnada polis ekiplerine isyan eden taksi sürücü Ersan Akın, “Yaya geçidinde durdum, yayaları da görmedim daha sonra bu cezaya maruz kaldım. Daha önce kesinlikle böyle bir ceza yemedim. Kurallara uyan kişiyim, şimdiye kadar devlete bir borcum olmadı. Bu haksız bir ceza. İtiraz etsem kabul olmaz ki. Kaç tane cezaya itiraz edilmiş ki. Dronu görmedim zaten arabanın üstündeydi. Yaya arabanın önüne atlamadı, zaten bir tane yaya vardı sağ tarafta o da duruyordu" dedi.

Ceza yiyen taksici isyan etti.

“BÖYLE BİR VİCDANSIZLIK OLMAZ”

Cezai işlem uygulanan motosiklet sürücüsü, “Devletin bundan haberi var mı, yok. Yol boş, insanların geçmesini bekledim. Yoldan geçtim, polis memuru 'burada dron çekimi var' dedi. Ben de görüyorum, orada yazmışlar dron çekimi var diye. Ben niye yaya yolunun üzerinden geçeyim. Böyle bir vicdansızlık olmaz” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...