Tgrt Haber

Deniz ulaşımına fırtına engeli: İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Aralık 2023 10:33 - Güncelleme : 17 Aralık 2023 10:43
Deniz ulaşımına fırtına engeli: İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

Kuvvetli fırtına Marmara bölgesini etkisi altına almış durumda... BUDO ve İDO'nun Bursa-İstanbul seferlerinin bazıları fırtına nedeniyle iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara​ bölgesi için günler öncesinden uyarıda bulunduğu şiddetli fırtına etkisin göstermeye başladı. Rüzgarın hızı yer yer 70 km bulurken deniz ulaşımında sefer iptali​ habeleri de peşine geldi.

26 SEFER İPTAL

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) web sitesinden aktarılan bilgiyere göre; bugün 08.00 ile 19.30 saatleri arasında yapılması planlanan İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas), Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) karşılıklı 26 deniz otobüsü seferinin iptal edildiği duyuruldu.

İstanbul Deniz Otobüslerinden (İDO) yapılan açıklamaya göre ise 11:15 Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 15:30 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy seferleri iptal edildi. 

MGM UYARMIŞTI...

Öte yandan hafta sonu mega kent kuvvetli sağanak yağmura ve fırtınaya teslim oldu. MGM, özellikle İstanbul başta olmak üzere pek çok il için şiddetli yağmur ve rüzgar​ uyarısında bulundu. İstanbul Valisi Davut Gül mega kentte etkisi altına alan olumsuz hava koşulları sebebiyle vatandaşları uyardı. 

Deniz ulaşımına fırtına engeli: İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...