Tgrt Haber

Deprem anında kalp krizi geçiren öğretmen hayatını kaybetti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Şubat 2023 21:41 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 22:54
Deprem anında kalp krizi geçiren öğretmen hayatını kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan 7,7'lik depremde yüzlerce vatandaş enkaz altında kalarak hayatını kaybederken, depremin hissedildiği Mardin'de de sarsındı anında kalp krizi geçiren bir öğretmen yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş​ merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Mardin​'de acı bir olay meydana geldi. Kızıltepe​ ilçesinde görevli bir ilkokul öğretmeni, sarsıntı anında geçirdiği kalp krizi​ sonucu hayata gözlerini yumdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremde, Mardin de sarsılan iller arasında yer aldı. Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada can veya mal kaybı bilgisi almadıklarını açıklarken, arzu eden vatandaşlar için Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki tüm öğrenci yurtlarının ve spor tesislerinin kapılarının açık olduğunu belirtti.

KALP KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN CAN VERDİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de depremden dolayı tüm ülkeye geçmiş olsun dileklerini ileterek, kentte bugün okulların tatil edildiğini belirtti. Kızıltepe ilçesinde ise bir öğretmen, deprem​ esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yol-İş Sendikası İlkokulu sınıf öğretmenimiz Pelin Özen, bu gece yaşanılan deprem olayında kalp krizi geçirerek Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye yüce Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...