Tgrt Haber

Deprem bölgesinde hayat 04.17'de durdu! Enkazdan çıkan saat görenlerin yüreğini dağladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Şubat 2023 16:45 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 17:56
Deprem bölgesinde hayat 04.17'de durdu! Enkazdan çıkan saat görenlerin yüreğini dağladı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası oluşan yıkım ve binlerce can kaybı Türkiye'yi hüzne boğdu. Depremin ardından enkaz yığınları arasında bulunan ve 4.17'de duran duvar saati görenlerin yüreklerini dağladı.

Kahramanmaraş​'ın Pazarcık ilçesi aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası oluşan yıkım​ ve binlerce can kaybı​ Türkiye'yi hüzne boğdu. Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de de büyük yıkıma neden olan depremler sonrası bölgede arama kurtarma​ çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

SAAT 4.17'DE DURDU

Türkiye'yi sarsan depremin ardından enkaz yığınları arasında bulunan duvar saati görenlerin yüreklerini dağladı. Saat depremin meydana geldiği 04.17'de durduğu görüldü. Ekipler çalışmalar sırasında enkaz ve demir yığınları arasında buldukları saatin, 04.17'de durduğunu görünce büyük üzüntü yaşadı.

Deprem bölgesinde hayat 04.17'de durdu! Enkazdan çıkan saat görenlerin yüreğini dağladı

10 İLDE 3 AY OHAL İLAN EDİLDİ

10 ilde arama kurtarma çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, can kaybının 3 bin 549'a yükseldiğini ve 22 bin 168 yaralı olduğunu açıkladı. Erdoğan, ayrıca 10 ilde 3 aylık olağanüstü hal ilan edildiği duyurdu.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

DEPREM​ BÖLGESİNDEN CANLI YAYIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...