Tgrt Haber

Antalya'dan depremzedelere yardıma giderken kaza yaptılar: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Şubat 2023 16:00 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 16:34
Antalya'dan depremzedelere yardıma giderken kaza yaptılar: Ölü ve yaralılar var

Antalya'dan deprem bölgesine destek için giden itfaiye aracıyla minibüs çarpıştı. Feci kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, yaralanan adamın hayatını kaybeden annesinin elini son kez öpmesi yürekleri dağladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7,7 büyüklüğündeki depremin Türkiye'yi gözyaşına boğdu. Büyük çapta yıkıma neden olan depremin ardından Türkiye'nin dört bir yanından yola çıkan ekipler, depremzedelerin yardımına koştu. Türkiye’nin birçok yerinden olduğu gibi Antalya’dan da bölgeye yardım​ için yola çıkan ekipler, Manavgat​'ta kaza yaptı.

Manavgat istikametine seyir halindeki Ramazan M.'nin kullandığı itfaiye aracı, Mustafa Ö. idaresindeki minibüsle çarpıştı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

4 KİŞİ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 40 metre sürüklenen otomobildeki 4 kişi, sıkıştıkları araç içerisinden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılırken, 78 yaşındaki Şükran Kulaksız’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan araç sürücüsü Mustafa Ö. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Aleyna Ö., sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Antalya'dan depremzedelere yardıma giderken kaza yaptılar: Ölü ve yaralılar var

HAYATINI KAYBEDEN ANNESİNİN ELİNİ SON KEZ ÖPTÜ

Kazada başından yaralanan Temel Ö. ise sağlık ekiplerinin ve vatandaşların ısrarına rağmen yaşamını yitiren annesinin başından uzun süre ayrılmadı. Yüzünden yaralanan, burnundan kan gelen Temel Ö., annesinin elini öpüp cenazesi başında gözyaşı döktü. Temel Ö., uzun ısrarların ardından ambulansla hastaneye gitti. Kazanın ardından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Şükran Kulaksız'ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...