Tgrt Haber

Devrek sele teslim oldu! Araçlar sular altında kaldı, canlarını zor kurtardılar

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İHA, TGRT Haber
09 Temmuz 2023 16:13 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 16:28

Zonguldak'ta şiddetli yağışlar Devrek ilçesini de vurdu. Araçlar sular altında kalırken bazı sürücüleri canlarını zor kurtardı.

Karadeniz​ bölgesi yine yaz yağmurunun kurbanı oldu. Özellikle Samsun​, Ordu​, Zonguldak​ bölgelerinde şiddetli yağışlar kentlerde sele neden oldu. Afetin yaşandığı adreslerden biri olan Zonguldak'ın, Devrek ilçesinden gelen görüntüler felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

CANLARINI ZOR KURTARDILAR

Geceden itibaren etkisini artırarak devam eden sağanak yağış​ nedeniyle ilçe merkezi sular altında kaldı. Su taşkınları nedeniyle seyir halindeki araçlar ve park halindeki araçlar sular altında kaldı. Bazı araç sürücüleri akıntıya kapılmamak için araçlarından atlayarak canını zor kurtardı. Araçları sular altında kalan bazı sürücüler ise zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Devrek'te sel

"YARIM SAAT ÖNCE BİR DAMLA SU YOKTU"

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir vatandaşın, "Yarım saat önce buradaydım bir damla su yoktu" dediği duyuluyor.

HEYELAN MEYDANA GELDİ

Öte yandan, kentin Kozlu ilçesine bağlı Ilıksu mevkisinde de dere taştı. Zonguldak istikametinde meydana gelen büyük bir heyelan sebebiyle yol ulaşıma kapandı ve karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Zonguldak'ta heyelan meydana geldi

Kaynak: İHA, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...