Tgrt Haber

Dinçel Group’un kurucusu Hıdır Dinçel kimdir?

06 Şubat 2023 13:37 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 13:45
Dinçel Group’un kurucusu Hıdır Dinçel kimdir?

İş dünyasının başarılı isimlerinden Hıdır Dinçel’in hayatı merak ediliyor. Dinçel Gruop İç ve Dış Ticaret, Turizm, Lojistik şirketinin sahibi olan Dinçel, yardım faaliyetleriyle de adından söz ettiriyor. İşte genç iş insanı hakkında bilinmeyenler...

İş adamı​ ve girişimci​ Hıdır Dinçel, 8 Ağustos 1988 tarihinde Mardin’in Artuklu ilçesinde dünyaya geldi. Filiz-Orhan Dinçel çiftinin dört çocuğundan biri olan iş insanı, evli ve iki erkek çocuk babası. Mardin​ Hikmet Ulubay İlkokulu ve Mardin Ticaret Lisesi’nde aldığı eğitimlerin ardından genç yaşta iş hayatına atılan Dinçel, 2004 yılından bu yana çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞARISI ÖDÜLLERLE TAÇLANDI

İhracat ithalat, depolama, gümrükleme, işletme ve finans alanlarında çeşitli eğitimler alan Hıdır Dinçel’in sahibi olduğu Dinçel Group İç ve Dış Ticaret, Turizm, Lojistik Limited Şirketi’nin merkezi İstanbul-Bağcılar’da bulunuyor. İyi derecede Arapça bilen Dinçel, iş hayatındaki başarılarının yanı sıra yardım çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Yardım faaliyetleriyle ödüle layık görülen Hıdır Dinçel’in ithalat ve ihracat dalında ödülleri de bulunuyor.

“ÖNCELİĞİM ÜLKEM”

İş dünyasında başarıya ulaşmak için disiplinli ve adaletli bir şekilde çalışmaya gayret ettiğini dile getiren Hıdır Dinçel, ülke ekonomisine katkıda bulunmanın da öncelikli idealleri arasında yer aldığını söylüyor: “Öncelikle ülkem ve vatanım adına ilerleme kaydetmek için çabaladığımın altını çizerim. Bugüne kadar şirket bünyesinde yapılan ihracatın navlun bedellerini devletimiz için müşterilerimizden asla talep etmedik. Bunun da ülkemizin ihracat alanında ilerlemesine teşvik olduğunu düşünüyorum.”

ÜNLÜLERLE İŞ BİRLİĞİ

Hıdır Dinçel’in çalışma hayatında iş birliği yaptığı çok sayıda ünlü isim de var. Dinçel’in çalıştığı ünlüler arasında Seda Sayan, Latif Doğan, Zara, Murat Kurşun, Onur Atmaca, Onur Ateş, Berdan Mardini, Hakan Altun ve Cengiz Kurtoğlu da bulunuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...