Tgrt Haber

Diyarbakır'da deprem! AFAD ilk verileri açıkladı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
23 Temmuz 2024 20:37 - Güncelleme : 23 Temmuz 2024 20:46
Diyarbakır'da deprem! AFAD ilk verileri açıkladı

Son dakika haberi... Diyarbakır'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Diyarbakır'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan depremin merkez üssü Dicle ilçesine bağlı Gelincik yerleşim yeri olarak açıklandı.

Diyarbakır'da deprem! AFAD ilk verileri açıkladı - 1. Resim

ÇEVRE İLÇELERDE DE HİSSEDİLDİ

Deprem Diyarbakır'ın ilçeleri başta olmak üzere, çevre yerleşim yerlerinde de hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. 20.22'de olan deprem, 2.7 kilometre derinlikte hissedildi. 

SON DEPREMLER...

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
kıyamete beş Var23 Temmuz 2024 21:01

Deprem yıllarina girdik her an her yerde olabilir Edirne hariç

Sonraki Haber Yükleniyor...