Tgrt Haber

Diyarbakır’da husumetli aileler arasında uzun namlulu silahlı kavga çıktı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Mart 2023 11:04 - Güncelleme : 12 Mart 2023 11:09
Diyarbakır’da husumetli aileler arasında uzun namlulu silahlı kavga çıktı: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: Diyarbakır’da aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan tartışmada kan aktı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde meydana gelen olayda araların husumet bulunan 2 aile​ arasında tartışma​ çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve öfkelenen 2 aile arasında uzun namlulu silahlarla kavga büyüdü. Kavga sonunda 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

BABA-OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Çıkan kurşunlarla yaralanan Muzaffer Kaya ile oğlu Necmettin Kaya, Bedri Güzel ve Aziz Güzel kardeşler çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin hastanede yaptığı tüm müdahalelere rağmen baba ve oğul kurtarılamadı. Bedri Güzel ve kardeşi Aziz Güzel tedavi altına alındı.

Silahlı kavga​ ile ilgili güvenlik güçleri inceleme başlatırken, cenazeler savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Diyarbakır​ Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...