Tgrt Haber

Dolandırıcıların yeni adresi İstanbul metrosu: İBB uyardı, hukuki süreç başladı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 09:25 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 09:35
Dolandırıcıların yeni adresi İstanbul metrosu: İBB uyardı, hukuki süreç başladı 

Metro İstanbul A.Ş, hafta sonu sosyal medya ağlarında dolaşan ve İstanbul Kart iş birliğiyle yapıldığı iddia edilen sahte bir kampanya duyurusuna karşı uyarıda bulundu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, söz konusu duyurunun dolandırıcılık amaçlı olduğunun tespit edildiği belirtilerek, dolandırıcılarla mücadele için hukuki süreçlerin başlatıldığı söylendi. 

Şirket yetkilileri, kamuoyunu, resmi duyuruların Metro İstanbul​'un resmi sosyal medya​ hesapları ve resmi web sitesi üzerinden yapılacağı konusunda bilgilendirirken, sahte kampanyalara karşı dikkatli olunması çağrısında bulunuldu.

Metro İstanbul, dolandırıcılık​ girişimlerine karşı mücadelesini sürdüreceğini belirtirken, İstanbulluları da şüpheli duyurulara karşı dikkatli olmaya çağırdı.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI 

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Değerli İstanbullular, hafta sonu sosyal medya ağlarında Metro İstanbul ve İstanbulKart iş birliği ile yapıldığı iddia edilen bir kampanya​ duyurusu yayınlandı. Söz konusu duyurunun dolandırıcılık amaçlı olduğu tespit edilmiştir. Metro İstanbul markası kullanılarak yapılan bu dolandırıcılık faaliyeti ile ilgili hukuki süreçleri başlattığımızı, şirketimize ait sosyal medya hesaplarımız ve web sitemiz dışında yapılan bu tip duyurulara itibar edilmemesi gerektiğini önemle duyururuz" ifadelerine yer verildi. 

https://twitter.com/metroistanbul/status/1724434471070343505

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...