Tgrt Haber

Erzincan'da feci olay! Düğüne giden davul zurnacı baba ve oğlu can verdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
10 Temmuz 2023 09:55 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 09:57
Erzincan'da feci olay! Düğüne giden davul zurnacı baba ve oğlu can verdi

Erzincan'da minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kazada ölenler arasında Erzurum'dan düğün için İstanbul'a giden zurnacı baba ile davulcu oğlunun da olduğu öğrenildi.

Erzincan​'da dün sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandığı kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

DÜĞÜN DÖNÜŞÜ FECİ KAZA

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; Süleyman Özkan idaresindeki 25 ACY 505 plakalı minibüs, sabah saatlerinde Erzincan- Sivas​ kara yolunun 40. kilometresi Sakaltutan Geçidi mevkiinde şarampole devrildi. Araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybederken aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Kaza mahalline sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Süleyman Özkan ile minibüsteki Mukaddes Kanlı, Erkan Kılıç ve Mehmet Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Minibüstekilerin, düğün için gittikleri İstanbul'dan Erzurum'a geri döndükleri öğrenildi.

Erzurum’un Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar yaralıları Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup kaza hakkına bilgi aldı.

ERZURUM'UN RENKLİ SİMALARINDAN ACI HABER

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Kılıç (60) ile oğlu Erkan Kılıç’ın (37) Erzurum’daki düğünlerin vazgeçilmez davulcu ve zurnacısı olduğu ortaya çıktı. Erzurum’da renkli simalarıyla birçok insanın tanıdığı baba oğulun ölüm haberi yakınlarını üzüntüye boğdu.

Baba ve oğlunun cenazelerinin yarın Erzurum’da ikindi namazı sonrası Narmanlı Camisinde kılınacak cenaze namazına müteakip toprağa verilecekleri öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber / İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...