Tgrt Haber

Komandolardan PKK'ya darbe: Sözde Zap sorumlusunun yakın adamı etkisiz hale getirildi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
10 Temmuz 2023 08:46 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 09:24

Son dakika haberi: Türk komandoları PKK'nın listesine bir çizik daha attı. Milli Savunma Bakanlığı, "Komandolar, terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusunun yakın adamlarından, terör örgütünün bölgedeki muhaberesinden sorumlu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel’i saklandığı mağarada etkisiz hale getirdi" ifadelerini kullandı.

Mehmetçik teröristleri mağarada kıstırıp etkisiz hale getiriyor.

Son dakika haberi: Türk güvenlik güçleri yurt içi ve yurt dışında terör örgütlerinin inlerine girmeye devam ediyor. Mehmetçik​ son olarak bir mağarada PKK​'nın sözde Zap​ eyalet sorumlusunun yakın adamlarından biri olan teröristi mağarada kıstırdı.

PKK'nın sözde Zap sorumlusunun yakın adamı etkisiz hale getirildi.

'Telim ol' çağrısına ateşle karşılık veren terörist, Mehmetçik ile çatışmaya girdi. Yapılan operasyon kapsamında terör örgütünün bölgedeki sözde muhaberesinden sorumlu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi.

MSB'DEN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, "Komandolar, terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusunun yakın adamlarından, terör örgütünün bölgedeki muhaberesinden sorumlu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel’i saklandığı mağarada etkisiz hale getirdi" ifadelerini kullandı.

PKK'nın sözde Zap sorumlusunun yakın adamı öldürüldü.

Haziran ayının sonlarında Irak'ın kuzeyinde bazı teröristler TİHA ile tespit edilip etkisiz hale getirilmişti. İncelemelerin ardından etkisiz hale getirilen teröristlerin arasında Irak'ın kuzeyinden Türkiye'ye ve Mehmetçik’e yönelik gerçekleştirilen birçok saldırıya katılan Zana Govend kod adlı terörist Zafer Akgün'ün de olduğu tespit edilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...