Tgrt Haber

E-Devlet çöktü mü? e-Devlet 'çalışma hayatım' neden açılmıyor?

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 Aralık 2022 21:26 - Güncelleme : 28 Aralık 2022 22:23
E-Devlet çöktü mü? e-Devlet 'çalışma hayatım' neden açılmıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT düzenlemesiyle ilgili yaptığı açıklama sonrası çoğu kullanıcı e-Devlet'te erişim problemi yaşıyor. 'Çalışma hayatım' kısmına girmeye çalışan vatandaşlar erişim problemiyle karşılaşıyor. Erşim problemiyle karşılaşan kullanıcılar 'E-devlet neden giriş yapılamıyor, e devlet çöktü mü?' soruları araştırıyor. 

E-Devlet​ çöktü mü, giriş ekranı neden yok tarzı sorular şu anda vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın Emeklilikte Yaşa Takılanlar​ (EYT) düzenlemesiyle ilgili yapmış olduğu açıklama sonrası vatandaşlare-Devlet​'e girişi yapmaya çalışıyor. 

E-DEVLET​ ÇÖKTÜ MÜ?

Sabah saatlerinde e-Devlet​ sistemine erişimde problem yaşayan vatandaşar giriş ekranında, "Sistemimizde yapılan bakım ve güncelleme çalışması nedeni ile kısa bir süre için hizmet veremiyoruz" uyarısıyla karşılaşmışlardı. 

EYT​ MÜJDESİ SONRASI YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar​ (EYT) düzenlemesinde detaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT​ düzenlemesinde herhangi bir yaş sınırı olmayacağını, düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşın emekli olma hakkı kazanacağını söyledi. 

E-Devlet​ üzerinden 'Normal Şartlarda Ne Zaman Emekli Olabilirim?' sorgulaması yapılabiliyor. Yaşanan yoğunluğun ardından e-Devlet​'e erişimde sorunlar yaşandı. 

"Bağlantı Sorunu" bildirimiyle yapılan uyarıda, "Sistemde yaşanan teknik bir sıkıntıdan dolayı giriş sayfası açılmadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" açıklaması yapıldı.  

E-Devlet çöktü mü? e-Devlet 'çalışma hayatım' neden açılmıyor?

 

 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...