Tgrt Haber

Edirne’de Bulgar zehir tacirlerine operasyon

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Kasım 2023 11:04 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 11:33

Yurtdışından Edirne’ye 10 kilo 100 gram reçine esrar uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen ve polis ekiplerince yapılan operasyonla yakalanan 3 Bulgaristan uyruklu şahıs tutuklandı.

Edirne​ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, zehir tacirlerine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

POLİS​ 3 ŞÜPHELİYİ TAKİBE ALDI

Edirne'de yurtdışından ülkeye giriş yapan ve uyuşturucu​ madde getirdiği tespit edilen Bulgaristan​ uyruklu 3 şahıs polis ekiplerinin takibe aldı. Polis ekipleri yurtdışından ülkeye giriş yapan ve uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen Bulgaristan uyruklu M.K, R.P. ve Y.I. isimli şüphelileri takibe aldı.

Yapılan takip sonucu Dilaverbey Mahallesi Osmaniye Caddesi üzerinde iki farklı araç içerisinde bulunan bahse konu 3 şahıs kıskıvrak yakalandı.

Edirne’de Bulgar zehir tacirlerine operasyon

10 KİLOSU, YÜZLERCE KİLO UYUŞTURUCUYA DENK

Yapılan kontrollerde, araçlardan birinin tabanına zulalanmış halde 10 kilo 100 gram reçine esrar​ ele geçirildi. 10 Kilo 100 gram reçinenin ise yaklaşık 111 kilo esrara denk geldiği öğrenildi.

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan gözaltına alınan şahıslar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...