Tgrt Haber

Edirne'de evlat dehşeti! Annesini bıçaklayarak katletti, cesediyle 15 saat bekledi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı- Anadolu Ajansı
14 Ekim 2023 00:08 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 00:14
Edirne'de evlat dehşeti! Annesini bıçaklayarak katletti, cesediyle 15 saat bekledi

Edirne'de 32 yaşındaki Barış Ş, tartıştığı annesi Bahriye Ş'yi (67) defalarca kez bıçakladı. Annesini öldürdükten sonra cesedi başında 15 saat bekleyen cani evlat tutuklandı.

Edirne​'de piskolojik sorunları olduğu iddia edilen bir adam annesini defalarca kez bıçaklayarak katlettikten sonra cesedinin başında 15 saat oturdu.

Polise teslim olan zanlı tutuklanırken talihsiz kadın ise gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Olay, dün gece Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde Safir Bloklarındaki bir evde yaşandı.

ANNESİNİN CESEDİ İLE 15 SAAT OTURDU

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Barış Ş. (32), gece saatlerinde cinnet geçirerek annesi Bahriye Ş.’yi (67) bıçaklayarak öldürdü. Cesedin başında 15 saat oturan zanlı daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek suçunu itiraf etti. Zanlının verdiği adrese giden ekipler anne Bahriye Ş’yi kanlar içinde buldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde 67 yaşındaki kadının kan kaybından hayatının kaybettiğini tespit etti.

ANNE TOPRAĞA OĞLU HAPSE

Emniyetteki işlemlerin ardından Uzunköprü Adliyesi'ne sevk edilen Barış.Ş. hakimlikçe tutuklandı. Anne Bahriye Ş. de Uzunköprü ilçesine bağlı Kurtbey köyünde kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı- Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...