Tgrt Haber

Bolu'da evlat dehşeti: Babasına ekmek bıçağıyla saldırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2023 05:39 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 05:57
Bolu'da evlat dehşeti: Babasına ekmek bıçağıyla saldırdı

Bolu’da 19 yaşındaki oğluyla eve geç saatlerde geldiği için tartışan baba, büyük bir dehşet yaşadı. Adam, evladı tarafından bıçaklandı.

Bolu​'da gece saatlerinde yaşanan olayda, baba​ Mustafa Ç., saatin geç olması nedeniyle eve gelmeyen 19 yaşındaki oğlu Umutcan Ç.’yi telefonla aradı. Telefonda babasıyla tartışan genç daha sonra eve geldi.

BALDIRINDAN VE KULAĞINDAN YARALADI

Evde büyüyen tartışma sonrasında Umutcan Ç. evde bulunan ekmek bıçağıyla babasına saldırdı. Umutcan Ç., bıçakla babasını baldırından ve kulağından yaraladı. İhbar üzerine olay​ yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Polis ekipleri tarafından Umutcan Ç. gözaltına alındı. Yaralı baba ise sağlık ekiplerince ambulansa bindirilerek, hastanede tedavi altına alındı.

"BABASI, UMUTCAN'I ISIRDI"

Umutcan Ç.’nin olay öncesinde yanında bulunan arkadaşı ise, “Kapının önünde kavga etmeye başladılar. Babası, Umutcan’ı ısırdı. Isırdıktan sonra bıçağı aldı evden. Bıçakladığı yeri görmedim ben” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...