Tgrt Haber

Ehliyetine el konulan alkollü şoförden itiraf: Çok iyi oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 May 2024 23:13 - Güncelleme : 13 May 2024 23:57

Edirne’de alkollü şekilde minibüs kullanan şoförün ehliyetine el konuldu. Sürücünün ehliyeti alındıktan sonra, "Ehliyetime el konulması çok iyi oldu. Gider çay ocağında çalışırım. Alkol almayan bir insan bu araçları kullanamaz" dedi.

Edirne​'de şehir içi ulaşım hattında çalışan 22 M 0005 plakalı minibüse binen yolcular, şoförün alkollü​ olduğundan şüphelenerek 112'yi aradılar. 

Gelen ihbar üzerine harekete geçen emniyet mensupları, minibüsü yaklaşık 10 kilometre sonra durdurdu. Yapılan alkol testinde sürücü​ H.K.'nın 1,45 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Ehliyetine el konulan alkollü şoförden itiraf: Çok iyi oldu  - 1. Resim

H.K.'nın ehliyetine el konulurken, kendisine para cezası uygulandı ve ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Minibüs​, trafik ekiplerinin çağrısı üzerine araç sahiplerine teslim edildi.

Ehliyetine el konulan alkollü şoförden itiraf: Çok iyi oldu  - 2. Resim

"ÇOK İYİ OLDU" 

Sürücü H.K. gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ben yanlış bir şey yapmadım, kimseye yanlış davranmadım. Kimsenin hakkına girmedim. Elimden geldiği kadar insanlara düzgün davrandım. Ben bunu her akşam alıyorum. 14 yıldır bu işin içindeyim, kimsenin canına bir şey yapmadım. İnsanlara o kadar iyi davranıyorum ki, anlatamam. Ehliyetime el konulması çok iyi oldu. Gider çay ocağında çalışırım. Alkol almayan bir insan bu araçları kullanamaz. Ben bunu açık söylüyorum" dedi.

Ehliyetine el konulan alkollü şoförden itiraf: Çok iyi oldu  - 3. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...