Tgrt Haber

Ekşi sözlük kapandı mı, neden açılmıyor? Ekşi sözlük erişim engeli geldi mi?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2023 13:41 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 13:54
Ekşi sözlük kapandı mı, neden açılmıyor? Ekşi sözlük erişim engeli geldi mi?

Ekşi Sözlük'ün neden kapandığı ve neden soruşturma başlatıldığı konuları gündemde kalmaya devam ediyor. Kullanıcılar ve kamuoyu, Ekşi Sözlük platformuyla ilgili yaşanan gelişmeleri merakla takip ediyor. Ekşi sözlük neden soruşturma açıldı? Ekşi sözlük kapandı mı, neden açılmıyor? Ekşi sözlük erişim engeli geldi mi?

Ekşi Sözlük'ün kapatılması ya da neden soruşturma​ başlatıldığı merak konusu oldu. Popüler sosyal medya platformlarından Ekşi Sözlük'ün kapatılması gündemde. Peki, Ekşi Sözlük kapandı mı? Ekşi Sözlük neden soruşturma başlatıldı? İşte detaylar…
EKŞİ SÖZLÜK KAPANDI MI?

Ülkemiz, 12 şehidimize duyduğu acıyı yaşarken, sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük'te yaşanan skandal ifadeler gündemi sarsmış durumda. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı​, şehitlere ve ailelerine yönelik yapılan skandal paylaşımlar üzerine resen soruşturma başlattı. Ayrıca, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı da bir kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

EKŞİ SÖZLÜK’E NEDEN SORUŞTURMA AÇILDI?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük'te, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine yönelik operasyonları sırasında şehit​ olan askerlere yönelik suç içeren paylaşımlar tespit etti. Şüpheliler hakkında resen soruşturma başlatıldı. Adalet Bakanı Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şehitlere ve ailelerine yönelik çirkin paylaşımlarda bulunanlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu. Ayrıca, sosyal medyada paylaşımda bulunan bir kişi hakkında da Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı gözaltı kararı aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...