Tgrt Haber

Elebaşılığını Abdurrahman Ay’ın yaptığı çeteye operasyon: 6 tutuklama

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: tgrthaber.com
19 Eylül 2024 07:59 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 08:06

Bakan Yerlikaya elebaşılığını yurt dışında firar olan Abdurrahman Ay’ın yaptığı organize suç örgütüne yönelik İstanbul’da “Kuyu-26” operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.

Emniyetin suç örgütleriyle mücadelesi devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya​ elebaşılığını yurt dışında firar olan Abdurrahman Ay’ın yaptığı organize suç​ örgütüne yönelik İstanbul’da “Kuyu-26” operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerin 6’sı tutuklandı. 

İşte Bakan Yerlikaya'nın paylaştığı operasyonun detayları;

Emniyet​ Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul​ İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İstanbul’da düzenlenen operasyonda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;
Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, tehdit, işyerine yönelik el bombalı saldırı ve mala zarar verme suçlarını işledikleri tespit edildi.  Operasyon sonucu; ruhsatsız tabancalar ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Suat19 Eylül 2024 08:05

Güzel olmuş işte böyle yapılması lazım bu tür örgütlerin susturulması gerekiyor umarım adalete teslim olurlar ve cezalarını alırlar

Sonraki Haber Yükleniyor...