Tgrt Haber

Endonezya'da trafik kazası geçirmişti! Türkiye vatandaşına sahip çıktı: Tuğcan Işık yurda getirildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
13 Ağustos 2024 09:16 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 09:19
Endonezya'da trafik kazası geçirmişti! Türkiye vatandaşına sahip çıktı: Tuğcan Işık yurda getirildi

Sağlık Bakanlığı, Bali Adası'nda tatildeyken kaza geçirerek yaralanan Tuğcan Işık'ı, THY ve Büyükelçilik koordinasyonuyla Türkiye'ye getirdi. Yaralı vatandaş, Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Endonezya​'nın Bali​ Adası'nda trafik kazası geçiren iki Türk vatandaşından Tuğcan Işık'ın tedavi masraflarından dolayı hastanede mahsur kaldığı iddia edilmişti.

Konunun sosyal medyada gündeme oturmasının ardından Sağlık Bakanlığı​ harekete geçti, Işık, Endonezya Büyükelçiliği, Sağlık Bakanlığı ve THY koordinasyonuyla Türkiye​'ye getirilerek Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine nakledilerek tedavi altına alındı.

"DEVLETİMİZ ÇOK BÜYÜK"

Konuya ilişkin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Devletimiz çok büyük bir devlettir ve dünyanın neresinde olursa olsun her bir vatandaşımızın iyi ve kötü gününde gerektiği şekilde yanındadır. Tuğcan Işık Türk hekimlerine emanet" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...