Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete net cevap: Ne Selo ne de evlat katili dışarı çıkamayacak

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
30 Nisan 2023 16:37 - Güncelleme : 30 Nisan 2023 21:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde vatandaşlara seslendi. Konuşmasında muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Önce 6'lı masa sonra 7'li şimdi de 9'lu masa oldular. Teröristlerle pazarlık yaptılar. Biz görevde olduğumuz sürece ne Selo çıkabilir, ne de o evlat katili" dedi.

Seçimlere 14 gün kala CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​ en büyük mitinglerden birini bugün başkent Ankara​'da gerçekleştirdi. Binlerce Ankaralıya seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Gençler, hanımlar kapı kapı dolaşıyoruz değil mi? Bütün muhataplarımıza 14 Mayıs​'ın önemini hatırlatıyorsunuz değil mi? Bu bay bay Kemal'in ne kadar yalancı olduğunu hatırlatıyorsunuz değil mi? Gelirken bir billboard gördüm. 'Ankara daha iyi hizmeti hak ediyor' diye. İzmir'de de gördüm dün. İstanbul için de aynı şeyi söylüyor. Yahu 4 yıldır İstanbul'da ne yaptınız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete net cevap: Ne Selo ne de evlat katili dışarı çıkamayacak

Eğer CHP​'yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter. Çöp, çukur, çamur... İstanbul'u bu kardeşiniz kurtardı. Susuzluktan kurtardık İstanbul'u. Ankara'yı da Melih Kardeşimizin gayretiyle susuzluktan kurtardık. İşte bunları bilmeyene hatırlatmak şart.

Şu Ankara'da başkentin havalimanını yapan kim? Bunlar mı yaptı? Hayır biz... Yaparsa AK Parti yapar. O kadar...

Bunlar en büyük yalancı. 14 Mayıs'ta benim milletim bunları siyasi mevta yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete net cevap: Ne Selo ne de evlat katili dışarı çıkamayacak

"BİZİM YANIMIZDA MİLLET VAR"

Önce 6'lı masaydı, sonra 7'li oldu, şimdi 9'lu. Bay bay Kemal o da yetmeyecek size. Sen onlarla yürü bizim yanımızda millet var, bizim yanımızda cumhur var. Cumhuru yanına alamayan avucunu yalar. Şimdi Ankara yeni bir destan yazmaya hazırlanıyor. 

"NE SELO NE DE ÖCALAN BİZ GÖREVDE OLDUĞUMUZ SÜRECE ÇIKAMAZ"

Karşımızda 15 temmuz ihanetinin intikamını almak isteyenler var. Kanlı terör örgütünün uzantılarıyla masaya oturuyorlar.

Diyarbarkır'da Yasin börü'yü şehit edenler bunlar değil mi?

Selo'yu çıkaracağız diyorlar. Geçen gün bir bozuntu var Garo diye. Gitmiş ziyaret etmiş. Demiş ki, nasılsa çıkacağım o zaman Öcalan'ı ziyaret edeceğim. O zaman Öcalan'dan bu görevi devralacağım. Biz bu görevde olduğumuz zaman ne Selo çıkabilir ne de o evlat katili Öcalan çıkabilir.

"ARKADAŞI KANDİL OLANDAN FAYDA OLUR MU?"

Bay bay Kemal sen talimatı nereden alıyorsun? Ne diyor Kandil? 'Biz artık bay bay Kemal'i destekliyoruz.' Arkadaşı Kandil baronu olanlardan bu ülkeye fayda olur mu? Bölücü terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan partinin yöneticileri il il dolaşarak bay bay Kemal için oy dileniyor. Türkiye Yüzyılının önünü kesmek isteyen küreselcisinden tefecisine herkes bunların yanında yerini aldı.

"LONDRA'DAN 300 MİLYAR DOLAR GETİRECEKMİŞ"

Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var. Olmayan bir şey vaadedilmez ve gelmez. Ama yalan bunda irtifa kesmemiş. Bu 300 milyar doların hesabını 14 Mayıs'ta sormaya var mıyız? Bu yalanın hesabını sormaya var mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete net cevap: Ne Selo ne de evlat katili dışarı çıkamayacak

"KENDİNİ MALİYE BAKANI İLAN ETTİ ZAVALLI"

Bay bay Kemal kendini maliye bakanı ilan etti. Zavallı. Ya sen maliyede bir memurdun, bakan makan olmadın. Neden millete yalan atıyorsun. Yalandan başka ne referansı var?

KILIÇDAROĞLU'NA ATATÜRK HAVALİMANI TEPKİSİ

Bay Kemal Atatürk Havalimanı’nı Amerikalı bir gruba verecekmiş. Bu milletin elinden TEKNOFEST'i alamazsınız, İHA'ları, SİHA'ları alamazsınız, Akıncı'ları alamazsınız, alamayacaksınız. Kızılelma'yı hiç alamazsınız. Bu millet sizi avucunun içindeki suyla boğar.

"ESKİ TÜRKİYE HAYALİ KURUYOR"

Biz, Türkiye Yüzyılını hayal ediyoruz. Onlar, siyaseti parçalı, ekonomisi kırılgan, demokrasisi zayıf, dünyada horlanan eski Türkiye hayali kuruyor. Kılıçdaroğlu yönetimi altında CHP, marjinal örgütlerin, LGBT savunucularının, küreselcilerin, mezhepçilik fitnesi çıkarmaya çalışanların koçbaşı haline geldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...