Tgrt Haber

Erzincan’da korkunç cinayet: Kafasına kürek ve sopayla vurularak öldürüldü

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Temmuz 2023 14:35 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 14:46
Erzincan’da korkunç cinayet: Kafasına kürek ve sopayla vurularak öldürüldü

Erzincan’da yeni emekli olan 4 çocuk babası Nadim Yeşil, evinin bahçesinde kafasına kürekle vurularak öldürüldü. Babalarının ölüm haberini alan iki kız kardeş gözyaşlarına boğulurken, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Erzincan’dan korkunç bir cinayet haberi geldi. Erzincan​ merkez, Kavakyolu semti Hamidiye Mahallesi​ 216 sokak üzerinde bulunan müstakil evin bahçesinde bugün öğle saatlerinde 55 yaşındaki Nadim Yeşil’in cesedi bulundu.

KÜREK VE SOPAYLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgiye göre, bir süre önce şeker fabrikasından emekli olan 4 çocuk babası Nadim Yeşil'in kafasına kürek ve sopayla vurularak öldürüldüğü belirtildi.

Polis olay yerinde inceleme yaptı.

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili bir şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde incelemede bulunmasının ardından ceset otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay yerinde babalarının ölüm haberini alan iki kız kardeş gözyaşlarına boğuldu.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...