Tgrt Haber

Esef Antik kentinde skandal! Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Haziran 2024 14:56 - Güncelleme : 01 Haziran 2024 15:15
Esef Antik kentinde skandal! Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler

İzmir'de bulunan Efes Antik Kenti'nde kaydedilen görüntüler tepkilere neden oldu. Antik kenti gezmeye gelen bir grup, tarihi eserlerin üzerine çıkarak fotoğraf çekildi. Başka bir ziyaretçi tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde tarihi eserlerin üzerine çıkarak fotoğraf çekilen kadın "Kimse bir şey demedi" diyerek kendisini savundu.

Selçuk​ ilçesinde bulunan Efes Antik Kenti’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde antik kente gelen genç bir kız, tarihi kalıntıların üzerine çıktı. Dans​ figürlerini andıran hareketler yaptığı görülen ve poz veren genç kızın bu hareketi çevreden de tepki çekti.

Esef Antik kentinde skandal! Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler - 1. Resim

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

O sırada bir vatandaş, “Buraya çıkıyorsunuz, yasak değil mi?” diye tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken güvenlik görevlerinin her gün binlerce turistin ziyaret ettiği antik kentte bu duruma müdahale etmemesi sosyal medyada da çok konuşuldu. O anlara yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Ben dokunmaya çekiniyorum bu nasıl bir hareket?" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Gerçekten bunu nasıl yapıyorlar?" yorumunda bulundu.

İşte o tweet'lerden bazıları:

Esef Antik kentinde skandal! Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...