Tgrt Haber

Esenler'deki iş merkezinde asansör düştü! Yaralılar var

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2023 12:59 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 14:18

Son dakika haberi: Esenler Birlik Mahallesi Akmercan İşmerkezi'nde içinde vatandaşların bulunduğu asansör düştü. Olayda ilk belirlemelere göre, çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenilirken, bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul​'un Esenler​ ilçesinde bir iş merkezinin asansörüne binen işçiler dehşeti yaşadı. Metrelerce yükseklikten yere çakılan asansördeki çok sayıda işçi​ yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; olay saat 12.00 sıralarında Esenler Birlik Mahallesi 796 Sokak üzerindeki Akmercan İşmerkezi'nde meydana geldi.

ASANSÖR İKİNCİ KATTAN YERE ÇAKILDI

Araç servis hizmeti verilen 6 katlı iş merkezinde çalışan işçiler, eksi 2. kattan asansöre bindi. Hareket eden asansör 2. kata geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle hızla zemine düştü.

7 İŞÇİ YARALI

İçeride bulunan işçiler büyük şok yaşarken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 7 işçi, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla çevredeki hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...