Tgrt Haber

Esenyurt'ta 'kadın kılığına giren erkek' paniği: Tanınmamak için başörtüsü taktı ama sakal kesmeyi unuttu

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Temmuz 2022 23:32 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 23:45
Esenyurt'ta 'kadın kılığına giren erkek' paniği: Tanınmamak için başörtüsü taktı ama sakal kesmeyi unuttu

Esenyurt'ta bir kişi, 'kadın kılığında' gezen bir erkek paniğe neden olurken ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin yapılan GBT'sinde aklı dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı.

Esenyurt​ Talatpaşa mahallesinde öğle saatlerinde iddiaya göre, bir erkek​, kadın elbisesi giyip başörtüsü takarak sokaklarda dolaştı. Şüpheli hareketleri ile dikkat çeken kişi paniğe neden olurken ihbar üzerine gelen polislerin yaptığı sorgulamada gerçek ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, şüpheli bir erkeğin “kadın elbisesi giymiş, başı kapalı” bir şekilde sokaklarda dolaştığını gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, kısa sürede olay yerine geldi.

EKİPLERCE YAKALANDI

Polislerin, bir iş yerinin önünde denk geldiği şüpheli, önce sözlü bir şekilde uyarıldı ve ardından üstünü çıkarıp ellerini başının üstüne konması istendi. Ekiplerin dediğini harfiyen yapan şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Esenyurt'ta 'kadın kılığına giren erkek' paniği: Tanınmamak için başörtüsü taktı ama sakal kesmeyi unuttu

Yapılan GBT (Genel Bilgi Tarama) sonucu şüphelinin akli dengesi yerinden olmadığı tespit edildi. Kısa süreli paniğin ardından ise serbest bırakıldı.

"KENDİNİ İFADE ETMEKTE ZORLANIYORDU"

Olay anında sokakta bulunan Sevgi Laçin, “25 -30 yaşlarında bir erkek başörtü takmıştı tanınmamak için. Buraya doğru geldikten sonra polislerde geldi. Polisler şahsı burada yakaladılar. Polislerin yaptığı aramada sırt çantasında bazı çöpler, gömlek, pantolon birde beyaz spor ayakkabı çıktı. Polislerin yaptığı aramada tehlikeli her hangi bir şey bulmadıkları için serbest bıraktılar. Yabancı uyrukluydu galiba derdini anlatamıyordu. Türkçesi iyi değildi. Kendisini ifade etmekte zorlanıyordu" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...