Tgrt Haber

Esenyurt'ta TIR dehşeti! Servisten inen kadın araçların arasına sıkıştı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Temmuz 2024 09:47 - Güncelleme : 27 Temmuz 2024 10:03
Esenyurt'ta TIR dehşeti!  Servisten inen kadın araçların arasına sıkıştı

Esenyurt'ta freni boşalan bir tır, park halindeki 5 araca çarptı.  O sırada yolun ortasında duran servisten inen Özlem T. isimli yolcu, park halinde duran arabaların arasında sıkıştı.  Büyük paniğin yaşandığı olay kameralara saniye saniye yansıdı.

Korku dolu anların yaşandığı olay İstanbulEsenyurt​'ta meydana geldi.

Tır​, seyir halinde ilerlediği sırada bir anda freni boşaldı. İddiaya göre, o esnada bir servis​ aracı, yolun ortasında yolcu indirmek için durdu. Servise çarpmamak için manevra yapan tır​, park halindeki 5 araca çarptı.

OTOMOBİLLERİN ARASINA SIKIŞTI

İndiği servisten kaldırıma geçmeye çalışan Özlem T. isimli kadın, tırın çarptığı park halindeki başka bir servis​ aracı ve otomobil arasında sıkıştı. Sıkışan kadın, çevredeki vatandaşların da yardımıyla ihbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza​ sonucu ayağı kırılan kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Kaza​ sırasında önünde seyreden tırın freninin boşaldığını fark edip, aracıyla refüje çıkan Yusuf Tuncay, “Kendi aracımla Gazi Caddesi'nden aşağıya doğru iniyordum. Tırın freninin boşaldığını fark ettim önünde araç vardı. Servis​ aracı yolda yolcu indiriyordu. Ben de tırın geldiğini fark ettim ve refüje çıktım. Tır​ bana daha sonra da servis​ aracına vurarak durdu.

Servis​ aracının altında bir bayan kaldı. Ayağının kırıldığını gördüm. İtfaiyeci arkadaşlar ve sağlık ekipleri geldi daha sonra. Servis​ aracı da yolun ortasında bilinçsiz bir şekilde yolcu indirdi. Daha sonra servis​ aracı kaçtı durmadı. Tır​ da 2-3 araca çarparak durdu” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...