Tgrt Haber

Vahşetin sır perdesi aralandı! Eşi inkar, arkadaşı itiraf etti: Balta ve tırpan ile kafasını parçaladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Haziran 2023 10:04 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 11:59

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde işlenen vahşi cinayetin sır perdesi aralandı. Ekiplerce sorguya alınan şüphelilerden F.Ö. cinayeti itiraf ederken ölen adamın yabancı uyruklu eşi ise inkar etti.

Erzurum​'un Yakutiye​ ilçesi Kahramanlar köyünde bir kulübede cansız bedeni bulunan A.A.’nın ölümü ile ilgili başlatılan soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Cinayetin ardından öldürülen adamın Gürcistan uyruklu eşi F.A. ile yakın arkadaşı F.Ö.'yü gözaltına alınmıştı.

Bu iki şüphelinin ifadelerini alan jandarma, sağlık kontrollerinin ardından geniş güvenlik önlemleri arasında şüphelileri Erzurum Adliyesi’ne sevk etti. 

"SEN NİYE KARIŞIYORSUN?"

İhlash Haber Ajansı'nın aktardığı haberde; iddialara göre, vahşice katledilen A.A., yakın arkadaşı F.Ö. ile tartştı. F.Ö.'nün, arkadaşı A.A.’ya, eşine karşı tavırlarını beğenmediğini söyledi. Cinayete kurban giden A.A.’nın, arkadaşı F.Ö.’ye “Sen niye karışıyorsun? O benim eşim. Sana ne aramızdaki şeyler” dediği ileri sürüldü.

BALTA VE TIRPAN İLE KAFASINA VURDU

Daha sonra şahıslar, tarla işleri için kullanılan bir kulübeye gittiler. Burada A.A. boynuna kürekle vurularak etkisiz hale getirildi. Daha sonra da balta ve tırpan ile kafasına vuruldu. Şüphelilerden F.Ö. olayı itiraf etti. Ancak A.A.’nın yabancı uyruklu eşi, korktuğunu ve ifade vermeyeceğini söylediVahşetin sır perdesi aralandı! Eşi inkar, arkadaşı itiraf etti: Balta ve tırpan ile kafasını parçaladı

İki şüpheli de cinayeti işleme suçundan çıkarıldıkları Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklandı. Şüpheliler daha sonra jandarma kontrolünde ceza evine götürüldü. Bu esnada Erzurum Adliyesi’nin çıkışında cinayete kurban giden A.A.’nın ailesi şüphelilere tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...