Tgrt Haber

Gümüşhane'de kahreden olay: 'O ölürse ben de ölürüm' dedi, eşini kaybedince canına kıydı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Ağustos 2023 17:49 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 17:56
Gümüşhane'de kahreden olay: 'O ölürse ben de ölürüm' dedi, eşini kaybedince canına kıydı

Gümüşhane’de kahreden bir olay yaşandı. Bir gün önce hayatını kaybeden eşinin acısına dayanamayan adam, sabah saatlerinde silahla intihar etti.

Gümüşhane’nin Torul ilçesi Gümüştuğ köyünde yaşanan kahreden olayda, bir kişiyle tartışan köy korucusu Hüseyin Altıparmak’ın eşi Zehra Altıparmak panikle olay yerine giderken beyin kanaması geçirerek bir anda yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Zehra Altıparmak yoğun bakımda 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek dün gece hayatını kaybetti.

"O ÖLÜRSE BEN DE ÖLÜRÜM"

Yoğun bakımdaki eşi için "O ölürse ben de ölürüm" diyen Hüseyin Altıparmak ise, eşinin ölüm haberi alınca yıkıldı. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; eşinin acısına dayanamayan Altınparmak, sabah saatlerinde silahla intihar​ etti.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEKLER

Kahreden olayın ardından Hüseyin Altıparmak ve Zehra Altıparmak’ın cansız bedenleri Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 3 erkek çocuk sahibi çiftin cenazeleri yarın Gümüştuğ köyünde toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...