Tgrt Haber

Esrar tarlası gibi apartman dairesi kamerada! 1 kişi yakalandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Kasım 2023 08:33 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 08:37

Çorum’da özel düzeneklerle esrar bahçesine dönüştürülen apartman dairesine narko timler baskın düzenledi. İçerisi tarlayı andıran daire polis kamerasınca kaydedildi.

Çorum​'da bir istihbaratı değerlendiren Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Akkent Mahallesi'nde bir apartman dairesinde satılmak üzere esrar​ yetiştirildiği bilgisine ulaştı.

İhlas haber Ajansı'nın aktardığına göre bir süre apartmanı teknik takibe alan narkotimler alınan arama kararının ardından adrese ani baskın düzenledi. Operasyonda apartman dairesinin bir bölümünün esrar tarlasına çevrildiği gibi görüldü.

HASAT EDİP KURUMAYA BIRAKMIŞLAR

Evde yapılan arama hasadı yapılıp kurumaya bırakılmış esrar, kenevir​ tohumu, saksılarda kenevir bitkisi, özel gübre, hassas terazi, esrar öğütme aparatı ve kenevir bitkisi yetiştirmede kullanılan özel düzenek ve aparatlar ele geçirildi.

Olaya iliştin 1 zanlı gözaltına alınırken evde ele geçirilen malzemeler Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...