Tgrt Haber

Ev sahibi kiracı tartışmalarında bir ilk: Civcivli taciz!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Show Haber
17 Temmuz 2023 08:45 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 08:55
Ev sahibi kiracı tartışmalarında bir ilk: Civcivli taciz!

Yükselen konut kiraları ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ederken İstanbul'da ilginç bir olay yaşandı. Bir ev sahibi, iddiaya göre kiracısını evden çıkarmak için tuhaf bir yönteme başvurarak civcivlerini kullanmaya başladı!

Son dönemde enflasyonun da etkisiyle konut kiraları​ fahiş seviyelere yükelince ev sahipleri​ ile kiracılar arasındaki gerilimin dozu da arttı. Evini daha yüksekücretten kiralamak için mevcut kiracılarını çıkarmak isteyen ev sahiplerinin başvurduğu yöntemler çoğu zaman haberlere konu oldu. Ancak İstanbul​'da bir ev sahibi daha önce hiç dönenmemiş bir yönteme başvurarak, kiracısını yıldırmak için civcivlerine başvurdu!

"MAHSUS YAPIYOR"

Show Haber'de yer alan habere göre İstanbul'un Pendik​ ilçesinde ikamet eden kiracı​ Sebahat Girgin ile 1 yıl önce kiraladığı evin sahibi arasında büyük tartışmalar yaşandı. Girgin'in iddiasına göre 1 yıl önce kiraladığı evden ev sahibi çıkarmaya çalışıyor. Aynı bahçeyi paylaştığı ev sahibi Girgin'i civcivlerle bezdirmeye çalışıyor. İkili arasında yaşanan son kavga sonrası anlaşmazlık karakola kadar gitti.

Girgin olayla ilgili olarak, "Bu civcivleri böyle kapımın önüne gönderiyor mahsus ayağımın altını pisletsinler diye. Kapılarımın önünü tavuk pisliği ve kokusu için yaptı" ifadelerini kullanıyor.

Kaynak: Show Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...