Tgrt Haber

Nişan atma tartışması kanlı bitti! Kız babası bıçaklanarak öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
29 Ağustos 2023 11:45 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 11:47
Nişan atma tartışması kanlı bitti! Kız babası bıçaklanarak öldürüldü

Elazığ'da nişan atma olayının ardından iki aile birbirine girdi. Çıkan kavgada bıçakla boynundan yaralanan kız babası hayatını kaybetti.

Elazığ​'da nişan atma olayının ardından iki aile arasında çıkan tartışmada kan aktı. Kız babası çıkan kavgada bıçaklanarak can verdi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; olay gece saatlerinde Palu ilçesi Kalekent Mahallesi’nde meydana geldi. Ercan Yetiş, kızını bacanağının oğlu ile nişanladı. Bir süre sonra Yetiş’ın kızı, nişanı attı.

'SALLAMA' İLE BOYNUNDAN YARALADI

Olayın ardından evin önüne gelen bacanağı ve oğulları, Yetiş’i konuşmak için aşağı çağırdı. Bir süre sonra yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Y.K., sallama diye tabir edilen bıçak ile Yetiş’i boynundan ve bileğinden yaraladı. Ardından havaya ateş açan şahıslar olay yerinden kaçtı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan ve Palu Devlet Hastanesine kaldırılan Ercan Yetiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; polis ekipleri olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı, kaçan 1 şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...