Tgrt Haber

Fatih Erbakan oyunu kullandı! Mesajını verdi

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: Anadolu Ajansı
28 May 2023 14:47 - Güncelleme : 28 May 2023 15:23

Cumhurbaşkanı 2.tur seçimi'nde oy kullanmak için sandık başına giden Fatih Erbakan, eşi Beyza Molu Erbakan ile Ankara’da oyunu kullandı. Yürütme noktasında önemli adımlar atılacağını söyledi.

Türkiye​, bugün 13. Cumhurbaşkanı​ seçimi için oylarını kullanmaya devam ediyor. Oyunu kullanmak için Ankara’nın Balgat'taki Dr. Binnaz Ege - Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'ne gelen Yeniden Refah Partisi​ Genel Başkanı Fatih Erbakan​, eşi Beyza Molu Erbakan ile 4446 numaralı sandıkta oyunu verdi. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbakan, Milletin 14 Mayıs’ta verdiği mesajda bir kez daha bu seçimde daha güçlü mesajlar vereceğini açıkladı.

‘’BUGÜN DAHA GÜÇLÜ MESAJLAR VERİLECEK’’

Yürütme noktasında önemli adımlar atılacağını söyleyen Erbakan, "Milletimiz 14 Mayıs'ta hem yasama noktasında hem yürütme noktasında önemli mesajlar vermişti. İnşallah bugün yürütme noktasında 14 Mayıs'ta verdiği mesajı daha da güçlü bir şekilde, bir kez daha vereceğine inanıyoruz" dedi. 

Fatih Erbakan oyunu kullandı! Mesajını verdi

Seçim​ sonuçlarını Ankara'dan takip edeceğini belirten Erbakan son olarak gazetecilere, ‘’Seçimin ülkeye, millete ve devlete hayırlı olsun’’ diyerek okuldan ayrıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...